Joventut Activa Peníscola

Espai lúdic i socioeducatiu dirigit als jóvens adolescents, el qual busca fomentar amb diferents tallers i activitats el desenvolupament social i emocional d’aquest sector de la població i que posarà a disposició al Centre Juvenil del nostre municipi.
Aquests projecte «Joventut Activa Peníscola» proposa una sèrie de recursos lúdicreatius en la que intervindran diferents ensenyances que fomentaran pautes de conducta centrades en el valor social, el civisme, el respecte al medi, el respecte, la comprensió i la igualtat entre les diferents cultures i grups de població, diferents modes, creences, modes socials, etc.; en conjunt a la diversitat que existeix en la societat actual.
En definitiva, JAP («Joventut Activa Peníscola») adquireix el compromís amb el desenvolupament social i personal dels joves adolescents de Peníscola a través del conceptes relatius a la multiculturalitat, interculturalitat, solidaritat, respecte, recuperació del medi ambient, coeducació, etc. Per aquest motiu presentem un conjunt de tallers lúdicreatius adreçats als joves adolescents compresos entre 12 a 17 anys.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ofertas Costa Azahar S.L. Gestió de formació educativa, recreativa i esportiva. Tel 646623902, email info@ofertascostaazahar.com