Escola Estiu Peniscola

El nostre Projecte

 

El projecte de l’Escola d’Estiu de Peniscola gira al voltant del nom “Planeta Diversió”. Perquè aquest nom? Hem escollit aquest nom per dues raons principals. La primera és que la paraula “Diversió” remarca la importància de la part lúdica que constitueix tot el projecte, també s’utilitza la paraula “Planeta” perquè dóna una sensació de viatge a un món diferent però, al mateix temps, dóna un sentit de realitat i de proximitat natural. El titol i el projecte “Planeta Diversió” planteja als xiquets i xiquetes un repte: descobrir el nostre planeta des d’un enfocament lúdic i divertit.

 

Les nostres Activitats

Per a cada bloc de dues setmanes, 10 dies d’activitats, es desembolicarà un centre d’interès que serà el fil conductor a través del com les activitats es viuran com una aventura, que culminaran amb la “solució” a la història que s’havia plantejat.

 

Les activitats es mantindran adaptades a la temàtica de cada bloc i aquesta ambientació es presentarà i representarà cada matí en arribar i totes les sortides, a les 13:00h i a les 18:00h utilitzant històries parcials i dos personatges que ens presentaran la història. Aquests personatges seran Ximo i Pepa, dos científics bojos que ens ajudaran a descobrir la part més divertida del nostre planeta cientific.

 

Normativa de l’equip de monitors

 

L’objectiu principal de l’equip de monitors que dóna sentit a la seva tasca educativa és vetllar pel benestar dels nens i nenes. Això implica un treball constant i continu amb tot el grup, incloent totes les edats, és a dir que la tasca del monitor implica la globalitat del grup, encara que es puguin dividir i siguin responsables d’algun grup. També s’haurà de reconduir els petits conflictes que es puguin donar, facilitant que aprenguin a resoldre conflictes amb laresta de companys des de petits.

 

Per poder aconseguir aquests objectius s’haurà de mantenir a tot moment una bona relació i comunicació, tant amb els nens i nenes com amb la resta de monitors del seu centre i amb el coordinador i el tècnic d’integraciói atenció ala diversitat.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ofertas Costa Azahar S.L. Gestió de formació educativa, recreativa i esportiva. Tel 646623902, email info@ofertascostaazahar.com