Easter English Delta de l'Ebre

Campament de Setmana Santa en anglès des del dia 29 de Març al 2 d' Abril al Delta de l'Ebre.

Campament on els xiquets/es estaran aprenent anglès les 24 hores del dia, des de que s'aixequen fins que se'n van a dormir. Durant l'estancia al Delta de l'Ebre els xiquets/es faran deports d'aventura, sortides amb bicicleta pel Delta, kayak, segway, jocs, cançons, etc. L'aprenentatge de l'anglès es durà a terme amb el mètode de Cambridge amb professors natius i Graduats/Llicenciats en Filologia Anglèsa.

 

Els/les xiquets/es gaudiran de 5 dies de pensió completa més estancia, sempre aprenent anglès. Easter English Delta de l'Ebre està dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 12 anys.

 

Preus: 235€ sense autobús

+10€ autobús anda i tornada des del Baix Maestrat

+20€ autobús anada i tornada des de la Plana Baixa

 

Com reservar: 

A través d'aquest Link: http://cursos.ofertascostaazahar.com/es/centro/easter-english-delta-de-l-ebre/curso

Activitats:

Es destinaran 3 hores diàries a l'aprenentatge de l'anglès mitjançant els llibres de Cambridge. Seguidament, per a que els xiquets i xiquetes continuen aprenent l'idioma mentre es diverteixen, es realitzaran activitats en parla anglesa, com per exemple: jocs de presentació, jocs de cooperació, jocs grupals, tallers, sortides amb bicicleta, kayak i segway. Després, a la nit hi hauran encara més activitats: gimcanes, jocs nocturns, festivals, teatres, etc.

 

Instal·lacions:

Les instal·lacións estan situades al centre del Delta de l'Ebre, junt al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Amb una capacitat de més de 60 places, amb habitacions de 6 i 4 places amb calefacció, pati interior, sales polivalents. 

 

Formulari d'al·lèrgies

Tot aquell/a xiquet/a que tingue una al·lèrgio o intolerància ha d'omplir el formulari que adjuntem a continuació i enviar-nos-el al següent correu: educacostaazahar@gmail.com

 

 

Formulari d'al·lèrgies/ intoleràcies
Els xiquets/es que tinguen una al·lèrgia o intolerància a algun aliment ha d'omplir el formulari
FORMULARI D'al·lèrgies.pdf
Documento Adobe Acrobat [20.4 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ofertas Costa Azahar S.L. Gestió de formació educativa, recreativa i esportiva. Tel 646623902, email info@ofertascostaazahar.com