Animació

Benvinguts a la nostra pàgina d'animació!

Estàs buscant com fer una festa divertida? Has arribat al lloc adequat!

 

En Ofertes Costa Azahar preparem festes temàtiques a preus raonables que agradaran a grans i menuts. A més també comptem amb tallers de pintacares i globoflexia per a amenitzar qualsevol esdeveniment, i amb inflables perquè la diversió no decaigue.

Gran animación desde 90€

Gran animación

Pots aconseguir que la comunió, aniversari o qualsevol altre esdeveniment del teus fills siga diferent en una animació bàsica . El nostre animador o animadora arriba al diomicili en un equip de música que ambientarà dla festa i la maleta de tallers. Els tallers que es faran poden ser tots o els que vulguen els xiquets i xiquetes participansts com globusfexia, pintacares, coreografies, jocs tradicionales, gincames ..etc.

Monitors de taula

Tenim un equip de monitors especialitzat en encarregar-se de les taules infantils de celebracions com bodes, comunions o qualsevol esdeveniment. En monitor s'encarregarà que cap xiquet o xiqueta mengen aliments que tinguen al·lergies, els entretindran per estar a taula fins acabar, els acompanyaran al servei i els ajudaran a menjar.

Festa temàtica Far West

Ens desplacem a domilici per organitzar una festa que mai oblidareu, festa temàtica Far West que inclou un baül de disfresses i complements, bou macànic, equip de mùsica, diana de boles de pintura, un castell unflable infantil i 2 monitors que faran coreografies, taller de pintacares i gincama de l'Oest.

Festa temàtica de Princeses i Guerrers

Ens desplacem a domicili per organitzar la festa temàtica de Princeses i Guerrers que pot ser per a públic infantil i per a públic adult. Intal·lem un equip de musica per fer coreografies, baül de disfreses de princesses i guerrers, organitzem una gimcana, taller de pintacares i proves d'ingueiny

Festa temàtica de Pirates

Festa temàtica de Pirates a domicili, aquesta festa inclou un castell unflable en forma de vaixell pirata, equip de música per fer danses pirates, la Gimcana del tresor, tallers de confecció de disfresses pirates i 2 monitors que s'encarregaran d'amenitzar la festa

Gran Globotà

La gobotà es una divertida simulació a una Mascletà però nosaltres la fem un globus d'aire que els xiquets i xiquetes esclataran en uns punxons al moments que donem el senyal. Els xiquest es divirteixen molt i el soroll es molt semblant a una mascletà de polvora.

Passacarrers

Organitzem pasacarrers per a festes i animar celebracions, tenim cabuts molt divertits de diferents temàtiques que van acompanyats de tabals o altres animacions a la carta.

Catàleg animacions i atraccions
Catàleg de preus de les nostres animacions, atraccions i esdeveniments divertits
CATALOGO_ALQUILER_HINCHABLES_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [7.0 MB]

Contacte

Contacte amb nosaltres a través del formulari online,  per email, o  als telèfons:

+34 646623902 (atenem WhatsApp)

Oferta de cursos

Per conèixer més sobre l'oferta de cursos Extraescolars Costa Azahar contacte'ns.

Seguiu-nos a les Xarxes Socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ofertas Costa Azahar S.L. Gestió de formació educativa, recreativa i esportiva. Tel 646623902, email info@ofertascostaazahar.com